Спорт

Милојевић: Чукарички има квалитет, треба нам "свежа крв", ротираћемо састав

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је пред утакмицу са Чукаричким да противник има добру игру и да наступа квалитетно
Милојевић: Чукарички има квалитет, треба нам "свежа крв", ротираћемо састав© ATA Images

Фудбалери Црвене звезде у недељу на домаћем терену дочекују екипу Чукаричког у 3. колу плеј-офа Суперлиге Србије.

"Могу да се очекују промене екипи, зато што смо имали две утакмице у четири дана, тако да нам треба мало свеже крви и енергије, биће ротација. Неке играче који су под великим оптерећењем ћемо одморити. Све остале не, мислим да нам је потребно да и играчи који су нешто више уморни одиграју, како би држали неки такмичарски ритам", истакао је Милојевић.

Осврнуо се потом стратег црвено-белих на претходне утакмице које је одиграла екипа Чукаричког.

"Две утакмице против Партизана фудбалери Чукаричког су играли на контранапад, док су против екипе ТСЦ пробали да реше питање тог другог места, мало се више отворили и онда су имали више проблема", рекао је Милош Милојевић.

Тренер Црвене звезде додао је да са разлогом Чукарички заузима друго место.

"Имају добру игру, наступају квалитетно, мислим да су после нас прикупили највише бодова овог пролећа. Улазимо са пуним поштовањем према противнику у утакмицу сутра, међутим верујемо у свој рад и квалитет, надам се да пред добро попуњеним стадионом можемо да добијемо и Чукарички", изјавио је Милојевић.

image
VV inauguration
banner