Спорт

"Марка": Реал тражи чудо у паклу Београда

Реал у паклу Београда, пред 20.000 фанатичних навијача и уз невероватне мере безбедности, тражи скоро немогућ повратак у полуфиналну серију Евролиге, пише шпанска Марка
"Марка": Реал тражи чудо у паклу Београда© Dusan Milenkovic/ATAImages

"Добродошли у пакао. Не може се другачије рећи. Нема другог начина", почиње свој текст за "Марку" новинар Еугенио Муњоз Фернандез.

Партизан и Реал играју трећи меч четвртфиналне серије плеј-офа Евролиге, а црно-бели воде са 2:0 и тријумф у трећем мечу, вечерас од 20.30 у Штарк Арени, донео би им историјски пласман на Фајнал-Фор у Kаунасу.

Туча у другом мечу у Мадриду је додатно подигла температуру, па се у гротлу "Штарк арене" очекује паклена атмосфера.

Спортски директор Партизана, Зоран Савић, рекао је да су црно-бели за 24 сата добили 50 хиљада захтева за улазнице.

"Реал Мадрид има пред собом једну од најтежих битака које се могу одиграти у Европи. Хипотетички, пролаз на Фајнал-фор Евролиге дошао би само ако би преокренули пораз од 0:2 којим стижу у Београд. Нико то никад није урадио. А испред је Партизан и његових 20.000 душа на трибинама које ће преузети 'Штарк арену' и додатно загрејати битку од туче у Мадриду", поручује новинар "Марке".

Експедиција Реала је стигла у Београд у понедељак, уз највише мере обезбеђења, у складу сањиховим захтевима српским властима.

Утакмица се игра од 20.30, а текстуални пренос меча можете пратити на нашем порталу.

image