Спорт

Рикардо: Да победимо преостале утакмице, па да видимо где смо

Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш изјавио је да ће "црно-бели" покушати да остваре победе у преосталим утакмицама плеј-офа Суперлиге Србије

Партизан је у понедељак на свом терену победио Нови Пазар 2:0 у 34. колу Суперлиге Србије.

На овом мечу у листу стрелаца уписао се и Гомеш, који је постигао 27. гол у дресу Партизана ове сезоне у свим такмичењима.

"После једног тешког периода када радите јако и победите, онда вас то мотивише да наставите даље и дате све од себе да победите ове преостале три утакмице. А онда ћемо на крају видети где смо", рекао је Гомеш, саопштено је из Партизана.

Гомеш се уписао у стрелце у финишу меча после акције Јанка Јевремовића и Фусенија Дијабатеа.

"Дијабате је био у позицији да шутира, али ми је додао добар пас што је резултирало поготком. А Јанко одлично ради преко недеље и када радите тако, и он и остала деца, онда видите како се то 'отвори' у игри", навео је нападач Партизана.

Гомеш је признао да су се црно-бели мало мучили на мечу са Новим Пазаром.

"Дали смо гол рано и онда, чак и ако не желите да је тако, мало сте релаксирани. Имали смо много сличих утакмица ове сезоне и знамо да не смемо да будемо релаксирани ни мало, ни минут, ни секунд! Морамо да одмах постигнемо други гол, јер у супротном - то зна да буде опасно после", истакао је Гомеш.

Партизан се налази на четвртом месту на табели плеј-офа домаћег првенства са 64 бода. До краја сезоне остало је да одиграју још три кола.

"Морамо да се фокусирамо само на нас и када то урадимо - победимо. Тако је и са ове три преостале утакмице", закључио је Гомеш.

Партизан ће у наредном колу у недељу на свом терену играти са Радничким из Крагујевца.

image