Спорт

Звездина лагана увертира пред финале Купа

Фудбалери Радничког из Крагујевца и Црвене звезде ремизирали су 1:1 (0:0) у утакмици шестог кола плеј-офа Суперлиге Србије.
Звездина лагана увертира пред финале Купа© FK Crvena zvezda

Звезда је играла у комбинованом саставу, а повела је фантастичним поготком Мирка Иванића у 84. минуту.

Ипак, то није било довољно за победу јер је изједначио Лука Зорић у 86. минуту.

Црвено-бели су и даље без пораза у лиги, обезбедили су титулу, а воде на табели са 96 бодова, док је Раднички осми са 42 бода.

"Било је много промена, требало нам је времена да се уходамо, уз то смо играли на сувом и тврдом терену који је неповољан за фудбал и више одговара тиму који се брани", изјавио је тренер Звезде Милош Милојевић.

"Упркос томе, створили смо доста прилика, али проблем реализације је нешто с чим се често сусрећемо и треба да се анализира због чега је то тако. До сада смо на страни побеђивали кад смо чврсти и организовани, на тај начин смо и стигли до гола, али смо се потом опустили и како то обично бива у фудбалу, казнили су нас. Резултат 1:1 је праведан."

Звезду у четвртак од 21 сат очекује финале Купа Србије на стадиону "Рајко Митић", а ривал је Чукарички.

"Потребан нам је другачији приступ и мотивација за тај меч. Играћемо, надам се, пред пуном Мараканом против добре екипе где ћемо се потрудити да будемо прави када је то најпотребније. Играчи морају да се мотивишу и спреме психолошки и енергетски", поручио је Милојевић.

image