Спорт

Саудијци нуде Бенземи 200.000.000 евра за две године, Реал Мадрид страхује

Прва звезда мадридског клуба и даље није продужила уговор и медији у Шпанији наводе да је то можда због уносне понуде коју је добио са Блиског истока
Саудијци нуде Бенземи 200.000.000 евра за две године, Реал Мадрид страхујеGetty © Gonzalo Arroyo Moreno / Stringer

Фудбалер Реала Карим Бензема добио је понуду од 200.000.000 евра за двогодишњи уговор од неименованог клуба из Саудијске Арабије, преносе шпански медији.

Бензема има уговор са Реалом до 30. јуна, међутим, француски нападач још увек није продужио сарадњу са мадридским клубом. Шпански медији наводе да руководство Реала страхује да се Бензема двоуми и да размишља да прихвати понуду из Саудијске Арабије.

Бенземи су из Саудијске Арабије обећани и додатни бонуси на ауторска права, а његова деца би имала адекватно школовање ако одлучи да се пресели у ову азијску земљу.

Француски нападач је требало да потпише нови уговор са Реалом до 30. јуна 2024. године, а у мадридском клубу сумњају да Бензема одуговлачи са продужењем сарадње због богате понуде из Саудијске Арабије.

Бензема (35) је у Реал стигао 2009. године из Лиона, а за мадридски клуб одиграо је 647 утакмица и постигао је 353 гола.

image