Спорт

У Графичару немају дилему: Желимо пласман у Суперлигу Србије

Тренер Графичара Марко Неђић похвалио је своје играче за наступ у првом сусрету са екипом Радника и најавио да његов тим у реваншу очекује борба од "нуле"
У Графичару немају дилему: Желимо пласман у Суперлигу Србије© FK Crvena zvezda

Фудбалери Графичара у првој утакмици баража за пласман у Суперлигу одиграли су нерешено против Радника из Сурдулице, 1:1. Реванш утакмица је на програму у недељу од 16х у Сурдулици.

"Kоментари у фудбалској јавности после прве утакмице са Радником су изузетно позитивни. И ја се слажем са том констатацијом, да је била брза, динамична, модерна и борбена утакмица али бих додао и чињеницу да смо имали посед 60-40 одсто у своју корист. Тај податак говори да смо већи део утакмице имали контролу, стварали шансе, имали сјајне нападе, могли смо да дођемо и до 2:0 и онда би сигурно било другачије", истакао је Неђић.

Додаје да његовом тиму недостају овакве утакмице које су на нивоу Суперлиге.

"Могу да честитам својим момцима на пруженој игри и на испуњеним задацима. Захвалио бих се публици што је дошла у оноликом броју, и сами громогласни аплаузи по завршетку утакмице говоре о томе како смо играли и каква је утакмица била. Биће сигурно теже у реваншу, на њиховом терену, али морамо да се адаптирамо. Знамо шта желимо, то је пласман у Суперлигу, и тежићемо томе. Морамо да пружимо последњи атом снаге како бисмо парирали и обезбедили позитиван резултат", закључио је Неђић.

image