Спорт

Олга Даниловић у сузама: Много волим овај је***и спорт

Српска тенисерка је прошла кроз три рунде квалификација, потом уписала и две победе у главном жребу, да би потом озбиљно намучила двоструку гренд слем финалисткињу
Олга Даниловић у сузама: Много волим овај је***и спортGetty © Clive Mason / Staff

Олга Даниловић није успела да приреди сензацију и елиминише седму носитељку Онс Жабер, па је тако учешће на Ролан Гаросу започето у квалификацијама окончала у трећем колу главног жреба.

Српска тенисерка је после меча била емотивна, истакавши да је поносна на своје недавне резултате.

"Много сам поносна на себе, иако сада мало боли. Одиграла сам сјајне мечеве, борила сам се све време. Поносна сам на свој тим, прошли смо тешка времена, а сада је осећај леп. Нећу да постанем емотивна. Бодрили су ме када сам била пала, када је било лоше, говорили су ми да верујем када ја нисам веровала", говорила је 22-годишња Српкиња док је покривала лице да се не би видело да плаче.

"Сада само желим да још тренирам и напредујем, јер много волим овај је**ни спорт", рекла је Даниловићева кроз сузе.

Српска тенисерка је изгубила резултатом 4:6, 6:4, 6:2, а у финишу меча је и изврнула зглоб.

"Не знам, видела сам снимак, изгледа грозно, отишла је потпуно нога. Добра ствар и овом моменту је што није први пут, отишла сам одмах код физиотерапеута. Урадићемо све што је могуће, мислим да није толико страшно, мада боли тренутно. Свакако бих узела одмор неколико дана, мислим да ће бити добро."

Даниловићева је открила и какав је њен план за наставак сезоне.

"Видећу како зглоб буде био, надам се да није страшно. Можда Валенсија, близу сам и да уђем у главни жреб за Вимблдон. После тога опет шљака, па бетон", рекла је Олга Даниловић.

image