Спорт

Обрадовић: Колико је титула близу, толико је и далеко

Тренер кошаркаша Партизана, Жељко Обрадовић, истакао је пред трећу утакмицу финала АБА лиге против Црвене звезде да његов тим зна како је играти у "Пиониру"
Обрадовић: Колико је титула близу, толико је и далеко© Dusan Milenkovic/ATAImages

После два тријумфа на домаћем терену, Партизан у недељу од 20.30 игра у гостима против Црвене звезде у трећој утакмици финалне серије плеј-офа АБА лиге.

"Знамо како је већ играти у 'Пиониру'. Црвена звезда ће имати велику подршку својих навијача, морамо да се спремимо за ту амтосферу и морамо да будемо мирни. Да пробамо да одиграмо најбољу могућу утакмицу. Знамо да нас дели још један тај корак, односно још једна победа од тога да будемо прваци АБА лиге. Колико је близу, толико је далеко наравно уз велико поштовање према противнику", изјавио је Обрадовић за клупски сајт.

Зек Ледеј очекује да Звезда у недељу изађе на терен и одигра снажно током целе утакмице.

"Ми морамо да се појавимо на терену, урадимо све што каже тренер и боримо се. Атмосфера је део игре овде, мораш да је прихватиш, адаптираш се на њу и играш јако радећи све што је потребно. Успели смо да победимо раније, покушаћемо да победимо поново", поручио је Ледеј.

image