Спорт

Роналдо добија појачање из Бајерна? Саудијци преговарају са најбољим играчем Африке

Садио Мане је био званично најбољи фудбалер Африке за 2022. годину, али би после само 12 месеци у Минхену могао да напусти европски фудбал и пресели се у Азију
Роналдо добија појачање из Бајерна? Саудијци преговарају са најбољим играчем АфрикеGetty © Alexander Hassenstein / Staff

Пре само годину дана Садио Мане је напустио Ливерпул и преселио се у редове Бајерна из Минхена, али би сада могао да постане још један у низу фудбалских звезда које су отишле у Саудијску Арабију.

Како јавља британски "Атлетик", Мане је тренутно у преговорима са Ел Насром, клубом за који наступа Кристијано Роналдо, о потенцијалном преласку у тај тим.

Како пише британски извор, кључни састанак одиграо се у среду између Манеовог агента и спортског директора саудијског клуба, Хрвата Горана Вучевића.

Мане није блистао у Бајерну од доласка у клуб, пошто је постигао само седам голова на 25 утакмица у Бундеслиги. Пропустио је и Светско првенство у Катару због повреде, а био је и део скандала када је у сукобу ударио саиграча Лироја Санеа.

Сада би Бајерн могао да се реши 31-годишњег играча за ког је пре само годину дана платио око 40.000.000 евра и са којим имају уговор до лета 2025. године. Иначе, за Ел Наср поред Кристијана Роналда наступају и Марцело Брозовић и Секо Фофана, доскорашњи играчи Интера и Ланса.

image
VV inauguration
banner