Спорт

Мбапе ће целу сезону преседети на трибинама? ПСЖ поставио ултиматум првој звезди

Парижани ће наводно одстранити свог најбољег фудбалера из првог тима уколико не одлучи да до краја прелазног рока продужи уговор са клубом са "Парка принчева"
Мбапе ће целу сезону преседети на трибинама? ПСЖ поставио ултиматум првој звездиGetty © Alex Grimm / Staff

Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе неће бити у конкуренцији за први тим ако не продужи уговор са клубом из Париза, одлучило је руководство шампиона Француске, преноси "Скај спортс".

Мбапе има уговор са Парижанима до јуна наредне године, а више пута је одбио да продужи сарадњу са клубом. Он је наводно поручио челницима клуба да не жели у летњем прелазном року да промени средину, а руководство шампиона Француске је потом одлучило да свог најбољег играча одстрани из првог тима.

Мбапе ће највероватније целу наредну сезону да проведе на трибинама, ако не промени одлуку и одлучи да продужи уговор са ПСЖ-ом, наводе светски медији.

Прва звезда ПСЖ-а је разочарана трансфер политиком клуба, а недавно је одбио да пређе у Ел Хилал иако је ПСЖ прихватио понуду екипе из Саудијске Арабије. Он је планирао да у летњем прелазном року појача Реал, али је руководство мадридског клуба одлучило да сачека наредно лето како би француског репрезентативца довело без обештећења.

"Скај спортс" наводи да руководство Пари Сен Жермена жели да пошаље поруку осталим играчима да нико није већи од клуба.

image