Спорт

Барселона има само 13 регистрованих играча, а сезона им почиње у недељу

Каталонци ће морати да у наредним данима све папиролошки заврше и потврде продају двојице играча, чиме би се стекли услови за регистрацију неколицине првотимаца
Барселона има само 13 регистрованих играча, а сезона им почиње у недељуGetty © Eric Alonso / Stringer

Фудбалски клуб Барселона има тренутно 13 регистрованих играча, пошто каталонски клуб још није добио дозволу Ла Лиге да региструје појачања, које је довео у летњем прелазном року, преносе шпански медији.

Примера почиње наредног викенда, а Барселона у недељу у првом колу гостује екипи Хетафеа.

Каталонци ће ускоро потврдити да су њихов клуб напустили Усман Дембеле и Франк Кеси. Одласци ове двојице играча омогућиће Барселони да заврши процес пријављивања играча за нову сезону, јер ће продајом Дембелеа и Кесија да се "ослободи" део новца из буџета за плате.

Званичну регистрацију за Барселону чекају Ињиго Мартинез, Илкај Гундоган, Ориол Ромелу, Роналд Араухо, Алехандро Балде, Маркос Алонсо, Серђи Роберто, Игнаси Краг и Езе Абде.

На списку регистрованих фудбалера налазе се Марк-Андре тер Штеген, Жил Кунде, Ерик Гарсија, Андреас Кристенсен, Педри Гонзалес, Гави, Френки де Јонг, Феран Торес, Ансу Фати, Рафиња, Роберт Левандовски, док Клемон Ленгле и Серхио Дест неће бити на листи првог тима.

image