Спорт

Митровић не игра за Фулам: Навијаче брине Ел Хилал, менаџер каже - повреда

Српски нападач неће играти предстојећег викенда, али према речима Марка Силве, то нема никакве везе са писањима медија да је Митровић близу трансфера у Саудијску Арабију
Митровић не игра за Фулам: Навијаче брине Ел Хилал, менаџер каже - повредаGetty © Michael Regan / Staff

Вратио се Александар Митровић прошлог викенда у редове Фулама, одиграо и битну улогу у једином голу тима у победи над Евертоном у првом колу Премијер лиге, али га у другом сусрету неће бити.

Ту информацију поделио је менаџер Фулама Марко Силва, који је тако додатно дао разлоге навијачима да сумњају на Србинов могући одлазак у Саудијску Арабију.

Иако португалски стручњак тврди да ништа не зна о новим писањима да Ел Хилал жели Митровића у својим редовима, он наводи да га на терену против Брентфорда неће бити.

"Неће га бити због повреде скочног зглоба који га боли од меча са Евертоном. Ради индивидуално, није са саиграчима на тренингу, али то је због опоравка од повреде", рекао је Силва.

Британске новинаре је занималода ли је Фулам прихватио последњу понуду Ел Хилала од 53.500.000 евра за Митровића?

"Немам ту информацију, нити ме је ико обавестио да има нешто ново. О евентуалној понуди или договору нисам обавештен", рекао је Португалац и потом додао више детаља о повреди српског нападача.

"Повреда није озбиљна. То је оно што могу да кажем. Није озбиљна у смислу да ће бити одсутан три или четири недеље, неће", рекао је Марко Силва.

image
VV inauguration
banner