Спорт

Лејкерси не могу никога да победе

Кошаркаши Кливленда победили су у гостима Лос Анђелес лејкерсе са 114:100, у мечу НБА лиге одиграном у ноћи између недеље и понедељка.
Лејкерси не могу никога да победеGettyimages.ru © Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanćez

Кавалирси су забележили осму узастопну победу у најјачој лиги света, продубишви тако кризу у којој се налазе „језераши“.

У победничком тиму најбољи је био Донован Мичел са 33 поена, док је Даријус Гарланд додао 24.

У екипи из Лос Анђелеса Леброн Џејмс постигао је 27 поена, уз седам скокова и четири асистенције. Ентони Дејвис и Расел Вестбрук додали су по 19 поена и уписали дабл-даблове.

Екипа из „Крипто арене“ не може да победи апсолутно никога ове сезоне и тренутно се налази на претпоследњој позицији на табели Западне конференције са два тријумфа и седам неуспеха.
Кливленд је други тим Истока са скором 8-1.

Кошаркаши Јуте надиграли су Лос Анђелес клиперсе са 110:102.

У екипи Јуте најбољи су били Џордан Кларксон са 23 поена и Колин Секстон са 22. Пол Џорџ био је најефикаснији код Клиперса са 34 поена, уз осам скокова и четири асистенције.

Кошаркаши Торонта победили су Чикаго са 113:104.

Репторсе је предводио Фред Ванвлит са 30 поена и 11 асистенција. У екипи Чикага, најефикаснији је био Демар Дерозан са 20 поена, док је Никола Вучевич постигао је 18 поена и ухватио 12 лопти.

Играчи Мемфиса савладали су Вашингтон са 103:97. У победничком тиму најбољи је био Дезмонд Бејн са 28 поена, док је Џа Морант убацио 23. У екипи из Вашингтона Монте Морис био је најефикаснији са 18 поена.

Standings provided by Sofascore
image
VV inauguration
banner