Спорт

Мијаиловић: Партизан уплатио скоро четири милиона евра дуга

Председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић саопштио је да су црно-бели уплатили 437.600.000 динара за намирење пореског дуга

У саопштењу објављеном на званичном сајту клуба се наводи да су црно-бели на овај начин започели коначну отплату дуга према Пореској управи, која ће бити завршена у најкраћем могућем року.

"Након што смо са Пореском управом урадили сравњење нагомиланог пореског дуга, који датира још из неких времена када ова Управа клуба није била у Партизану, данас смо на име измирења пореског дуга уплатили 437.600.000 динара, што је приближно износу од 3.735.500 евра", рекао је Мијаиловић за званични сајт клуба.

"Преостали дуг, Клуб ће измирити у најкраћем могућем периоду. Овим путем желим да се захвалим свима који су помогли да уђемо у процес решавања овог проблема који годинама притиска наш клуб, као и да прикупимо новац. Такође желим да се захвалим и Пореској управи на стрпљењу", рекао је први човек Партизана.

Мијаиловић је најавио да ће одржати конференцију за медије крајем месеца, када ће изнети више детаља.

"За сада не бих износио више детаља о овој теми, већ бих то оставио за конференцију за медије која ће бити одржана крајем месеца, након редовне Скупштине Партизана", поручио је Мијаиловић.

image