Спорт

Бахар: Знамо против кога играмо, уздамо се у храброст и памет

Барак Бахар верује у своj тим пред дуел са Манчестер ситијем

Манчестер сити је европски првак, а у уторак ће дочекати Црвену звезду у мечу првог кола Лиге шампиона.

"Нисмо имали много времена да спремамо утакмицу, јер смо пре два дана играли против Чукаричког и изгубили. Но, чека нас нова мисија, сви знамо против каквог тима играмо и да је интензиван рад иза нас. Има још времена до утакмице, али ја верујем у екипу", изјавио је Бахар и додао да пријају комплименти које је Пеп Гвардиола упутио црвено-белима.

"Најбитније ми је да сутра након утакмице можемо да седнемо, погледамо се у очи и кажемо да смо дали све од себе. Да будемо и храбри и паметни. Нећу сад да причам о томе шта ћу да променим сутра, али морамо да се спремимо, подигнемо ниво игре и да то све буде онако како смо планирали. Надам се нашем добром, а лошем дану за Манчестер сити", истакао је Бахар.

Везни фудбалер Црвене звезде Марко Стаменић изјавио је да је екипа свесна да се од Црвене звезде очекује искорак у Лиги шампиона.

"Фудбал је таква игра, у ком има много успона и падова. Погледали смо се у очи, спремни смо да учимо и имамо прави приступ, а тако ће бити и на сутрашњој утакмици. Манчестер сити је доказао да је најбољи тим на свету, а ми гледамо себе, трудимо се да напредујемо из дана у дан и будемо храбри", констатовао је Стаменић.

Он истиче да се не плаши Манчестер ситија и сматра да Звезда увек мора да иде на победу, независно од противника.

"Фудбал је магична игра. Као тим се не задовољавамо малим стварима, с обзиром да играмо за Звезду, увек идемо на победу и тако ће бити без обзира на тим који је преко пута. Окружен сам добрим и квалитетним људима, како у самој екипи, тако и у стручном штабу, стога имамо право да се надамо позитивном резултату", закључио је Стаменић.