Спорт

Де Хеа размишља о пензији - Још увек је без клуба, а неће да игра за било кога

Доскорашњи чувар мреже Манчестер јунајтеда још увек није нашао нову средину након одласка са "Олд Трафорда"
Де Хеа размишља о пензији - Још увек је без клуба, а неће да игра за било когаGetty © Mike Hewitt / Staff

Давид де Хеа би могао да оде у пензију уколико у наредном периоду не добије понуду да буде први голман у неком већем клубу, пише британски "Гардијан".

Како овај лист наводи, донедавни голман Манчестер јунајтеда већ је одбио бројне понуда, укључујући и поједине из Саудијске Арабије, одлучивши да му новац није приоритет у овом тренутку.

Де Хеа тренутно ради на свом фитнесу не би ли био спреман када прави клуб пожели да га доведе. Међутим, од напуштања Јунајтеда прошлог лета, овај 32-годишњи голман жели само да пређе у неки клуб који ће се борити за највеће трофеје. У супротном, могао би чак и да престане са професионалним бављењем фудбалом.

Након 12 година у Манчестеру, где је освојио Премијер лигу, ФА куп, два Лига купа и Лигу Европе, Де Хеа је био незадовољан начином на који је на пустио "Олд Трафорд". Он је већ био договорио продужетак сарадње, али је то на крају ипак спречио менаџер Ерик тен Хаг.

Када су њихови преговори пропали у јулу, Де Хеа је већ званично био без уговора, па је тако остао и без званичног опроштаја од Манчестер јунајтеда пред навијачима.

image
VV inauguration
banner