Спорт

Тадић шокирао Турке: Ово никад нисам доживео, сви треба да се погледају у огледало

Капитен репрезентације Србије све у Турској изненадио својом изјавом након убедљиве победе Фенера
Тадић шокирао Турке: Ово никад нисам доживео, сви треба да се погледају у огледало© YouTube / screenshot / Fenerbahce Haberleri

Фудбалери Фенербахчеа савладали су Ризе 5:0 у недељном сусрету шампионата Турске, а одличан меч одиграо је капитен репрезентације Србије Душан Тадић, забележивши гол и асистенцију.

Ипак, након меча, донедавни капитен Ајакса истакао је да је негативно изненађен нивоом суђења у Турској.

Иако је Фенербахче славио 5:0 и многи би заборавили ако им је нешто и било проблем, Тадић је осетио потребу да изађе пред турску јавност и критикује тамошњу Суперлигу због слабог квалитета суђења.

"Не волим да говорим о тим темама, али свако би требало да се добро погледа у огледало и размисли. Исте ствари се овде дешавају на свакој утакмици. Не желим превише да причам о томе јер не желим да будем кажњен, али о тим стварима генерално треба да се прича. Играо сам врхунски фудбал годинама и никад нисам видео овако нешто", рекао је Тадић.

Иако је није даље објашњавао шта му је тачно засметало током меча са Ризеом, али је евидентно да су бројним одлукама натерали Тадића да критикује стање у тамошњем фудбалу.

image