Спорт

Тренер Борца: Звезда има 16 сјајних играча, али желимо да се покажемо

Црвено-бели су у петак увече изгубили у Литванији у другом колу Евролиге, а већ у недељу их очекује ново гостовање - у Чачку
Тренер Борца: Звезда има 16 сјајних играча, али желимо да се покажемо© ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Тренер кошаркаша Борца из Чачка Дејан Мијатовић рекао је пред меч против Црвене звезде да противник има 16 сјајних играча у ротацији, али да његова екипа жели да одигра добру утакмицу пред својим навијачима.

Утакмица је на програму у недељу од 18.00 часова и долази непуна два дана након Звездиног меча у Евролиги против Жалгириса.

"Желим да мој тим остане гладан доказивања. Момци су жељни да се такмиче, а ко им је бољи и атрактивнији ривал од Црвене звезде. Црвено-бели су, уз Партизан, показали колико су доминантни већ на почетку сезоне. Прилично се одвајају од целе лиге. Тим је савршено селектиран, има 16 сјајних играча у ротацији. А ту је и Душко Ивановић, који је сјајно склопио коцкице. Све у свему, Црвена звезда импресионира саставом", рекао је Мијатовић за клупски сајт.

Он не жели да се његова екипа преда.

"Желимо да одиграмо добру утакмицу. После две победе пуни смо самопоуздања. Знамо шта морамо да учинимо. Кад се игра против Црвене звезде, све мора да буде изнад стандардног нивоа. Дисциплина мора бити завидна, не сме бити празних ходова. Имамо намеру да изађемо на мегдан као прави тим", додао је тренер Чачана.

Шеф струке Борца очекује и велику подршку са трибина.

"Чачанска публика имаће прилику да ужива у импресивној кошаркашкој представи. Верујем да ће хала у недељу бити пуна и да ће Чачани направити атмосферу по којој су познати", закључио је Мијатовић.

image