Спорт

Ивановић: Борац одличан, чека нас веома тежак посао

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић, рекао је пред гостовање Борцу у 3. колу АБА лиге да његову екипу чека тешка утакмица, како због умора, тако и због чињенице да је клуб из Чачка одлично отворио сезону
Ивановић: Борац одличан, чека нас веома тежак посао© ABA liga/Dragana Stjepanović

Дуел српских клубова у АБА лиги играће се у недељу од 18 часова.

Обе екипе отвориле су сезону са две победе, црвено-бели тријумфима над Игокеом у гостима и против Цедевита Олимпије у Београду, а Борац победом код куће над Цибоном и Мегом на Новом Београду.

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић је рекао да његове изабранике не чека лак посао.

"Чека нас тешка утакмица, не само због тога што смо јуче играли меч у Каунасу, већ због ривала који је одлично отворио сезону, који је добро вођен са клупе, који игра добро, и који ће после уводне две победе играти растерећено, али са пуно самопоуздања. Мораћемо да одиграмо добру утакмицу, ангажовано, уз добру одбрану, како би дошли до бодова", рекао је Ивановић за клупски сајт.

На речи тренера надовезао се кошаркаш Дејан Давидовац.

"Ноћас смо стигли из Каунаса, данас одрадили тренинг опоравка а већ сутра имамо нову утакмицу која неће бити уопште лака. Борац ове сезоне има искусну и добру екипу и то је показао и на паркету са две уводне победе. Позивам и наше навијаче да нам пруже подршку у недељу, дворана Борца је увек била добар домаћи терен и подршка за домаћу екипу", истакао је Давидовац.

image