Спорт

Бахар: Максималан фокус на ИМТ

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је пред утакмицу са ИМТ-ом, да његова екипа мора да има максималан фокус на сутрачњем мечу

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 18 часова гостују екипи ИМТ-а у утакмици 13. кола Суперлиге Србије.

"ИМТ је одличан тим. Умели су да направе проблеме многим екипама са којима су се састали. Такође играју добар пресинг, као и одбрану. Свесни смо да ћемо морати да се припремимо квалитетно за утакмицу, уз максималан фокус, како бисмо остварили жељени резултат. Сваки играч има успоне и падове, када је реч о игри у току сезоне. Красо је много помогао екипи на почетку шампионата, наравно верујем да ће тако и наставити", истакао је Бахар.

Додаје израелски стручњак да ће у наредном периоду црвено-бели радити на унапређењу одбране.

"Не желим да поредим сезоне, јер свака је прича за себе. Не бих се враћао уназад и причао много о прошлости. Свестан сам да Црвена звезда прима више голова него што је пожељно. Против Јавора смо са друге стране играли одличну одбрану, али смо из једног шута примили погодак. Желимо да унапредимо и тај сегмент игре", закључио је Бахар.

Након десет одиграних утакмица, црвено-бели имају 24 освојена бода, што је седам мање од првопласираног Партизана, који има меч више.

image