Спорт

Поноћни састанак у Љутице Богдана: Криза евидентно постоји, Бахар има пуну подршку

Управни одбор ФК Црвена звезда одржао је синоћ хитну седницу после ремија против ТСЦ-a у Суперлиги
Поноћни састанак у Љутице Богдана: Криза евидентно постоји, Бахар има пуну подршкуGetty © Michael Regan

Фудбалери Црвене звезде и ТСЦ-а одиграли су нерешено 1:1 у Београду у одложеном мечу осмог кола Суперлиге Србије, након чега је одржана хитна седница Управног одбора црвено-белих.

"Управни одбор анализирао је игре и резултате у последњем периоду. Закључак је да је евидентно да постоји криза игре и криза резултата у последња два месеца, али да верује да ће играчи и тренер Барак Бахар својим радом и играма у наредном периоду превазићи тренутну кризу и добрим резултатима показати несумњив квалитет који имају", наводи се у саопштењу.

После шест узастопних титула, хтели смо нови искорак, хтели смо бољу и модернију европску Црвену звезду, наводе из клуба.

"Довели смо новог тренера, подмладили смо тим, имали велика улагања у играче и направили потпуну реконструкцију тима. У припремном периоду је то изгледало јако добро, али и тада смо били свесни да ће бити успона и падова".

Разумемо незадовољство навијача, и оно је потпуно природно када је Црвена звезда у кризи, наглашава се у саопштењу.

"Међутим, за све ово је потребно време и стрпљење. Верујемо у наше играче, верујемо у њихов квалитет, верујемо у тренера Барака Бахара и дајемо им пуну подршку. Освајање шампионске титуле остаје наш основни циљ и уверени смо да ћемо га остварити", закључују из Звезде.

image