Спорт

Дуљај: Због оваквих мечева људи долазе на стадионе

Тренер фудбалера Партизана, Игор Дуљај, каже да мечеви као што је био дуел са Чукаричким граде јунаке и додаје да је пријатно изненађен бројем навијача на стадиону у Хумској
Дуљај: Због оваквих мечева људи долазе на стадионе© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Партизана победили су на свом терену екипу Чукаричког у мечу 15. кола Суперлиге Србије, голом Михајла Илића у шестом минуту судијске надокнаде.

Дуљај је изјавио да победу поклања породици легендарног фудбалера Партизана Мустафе Хасанагића, који је преминуо јутрос у 83. години.

"Честитам Чукаричком и колеги који је одлично водио и спремио утакмицу. Пријатно сам изненађен колико је било навијача... Овакве утакмице граде јунаке. Сви играчи су уз навијаче јунаци. Ово је фудбал и због овога људи долазе на стадионе. Илићу честитам на првенцу, али нека мало да одбрани гол, остало ћемо лако", рекао је Дуљај за "Арена спорт" након меча.

Тренер Чукаричког Игор Матић сматра да је утакмица била егал.

"Прво полувреме припало је Партизану, друго нема. Мислим да нисмо заслужили да изгубимо. Тешко је доминирати против Партизана, јер је то једна квалитетна екипа и противник. Идемо даље, морамо да наставимо да радимо", истакао је Матић.

image