Спорт

Бламажа Партизана за памћење - 0:4 у Хумској и гол примљен из корнера

Фудбалери ТСЦ-а до ногу су потукли лидера шампионата и задали им први пораз у сезони
Бламажа Партизана за памћење - 0:4 у Хумској и гол примљен из корнера© FK Partizan / Miroslav Todorović

Фудбалери Партизана били су у серији од 13 узастопних победа у Суперлиги Србије, али против ТСЦ-а су изгледали далеко од оног тима који је доминирао домаћим првенством.

Екипа из Бачке Тополе славила је усред Хумске улице 4:0 и тако нанела не само први пораз црно-белима, већ им задала и озбиљну "шамарчину".

Заправо, Партизан је претходни кикс у Суперлиги имао баш против ТСЦ-а у Бачкој Тополи, када је у првом колу сезоне било 3:3. И овога пута је ТСЦ лако успевао да стигне до мреже црно-белих, али своју су лако сачували нетакнутом.

Да се Партизану спрема црно вече најавио је Александар Ћирковић у трећем минуту када је директно из корнера матирао голмана црно-белих Александра Јовановића.

Немања Стојић је у 11. минуту дуплирао предност, да би Милан Радин већ после 33 минута игре на семафор додао и трећи погодак. Партизан је лоше отворио и друго полувреме, јер је Урош Миловановић повисио на 0:4, а испоставиће се да је то био последњи погодак на мечу.

Партизан је тако и поред силних победа у Суперлиги доживео други дебакл ове сезоне, након оних 0:5 против Нордсјеланда у квалификацијама за Лигу конференције. После победе Звезде над Војводином раније током дана, Партизанова предност на врху табеле се сада смањила на само три бода.

image