Спорт

Сферопулос: Морамо да играмо нашу игру, противник долази спреман

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јоанис Сферопулос, рекао је да његова екипа мора да буде спремна да одигра добру утакмицу против Игокее
Сферопулос: Морамо да играмо нашу игру, противник долази спреман© ABA liga

Црвена звезда у регионалној лиги игра против Игокее у суботу у хали "Александар Николић" са почетком у 20 часова.

"Утакмица са Игокеом означава почетак другог круга такмичења у коме желимо да наставимо онако како смо завршили први, победом. Због тога морамо да будемо спремни да одиграмо добру утакмицу. Сигурно ће наш противник доћи са жељом да се бори и поред чињенице да је без неколико одсутних играча. За нас је од изузетне важности да играмо нашу игру, да будемо на терену фокусирани, и урадимо ствари које је неопходно да урадимо", рекао је грчки стручњак.

Звезда у АБА лиги тренутно заузима прво место са учинком 12-1, док је Игокеа једно од најпријатнијих изненађења првог круга и тренутно је на деоби трећег места са скором 9-4.

Црвено-бели желе што пре да забораве на пораз од Панатинаикоса, који је у Атини савладао тим са Малог Калемгедана, у 17. колу Евролиге.

Дејан Давидовац је свестан да утакмица неће бити лака.

"Очекује нас екипа која је одиграла јако добро први круг АБА лиге, са неколицином искусних играча. Стоји да су остали без неколико важних делова тог тима, али то је и даље екипа која има велики квалитет и која сигурно долази у Београд да се бори. Наше је без обзира на све да одиграмо добар меч по договору из свлачионице и дођемо до бодова којим и даље чврсто држимо нашу позицију у нашим рукама", додао је Давидовац.

image