Спорт

Роналдо о интервјуу: Причам када желим, не занима ме шта ће неко да мисли о томе

Португалски фудбалер Кристијано Роналдо, приликом прве конференције на Светском првенству у Катару, дотакао се сада већ надасве чувеног интервјуа са Пирсом Морганом, за који мисли да није уздрмао његове клупске саиграче и тренера.
Роналдо о интервјуу: Причам када желим, не занима ме шта ће неко да мисли о томеGetty © Christopher Lee

Роналдо је у поменутом интервјуу оштро критиковао власнике Манчестер јунајтеда, актуелне и бивше тренере, саиграче, младе таленте...

Новинари су га питали да ли је тајминг играо велику улогу у томе, пошто је интервју објављен непосредно пред почетак Светског првенства.

"Тајминг је тајминг. Из вашег угла је лако видети како бирамо тајминг. Некада пишете истине, некада пишете лажи", започео је Роналдо.

Португалски фудбалер рекао је да се не обазире превише на то како ће ко схватити интервју.

"Не морам да мислим о томе шта ће други да мисле. Причам када желим да причам. Играчи ме врло добро познају годинама и знају какав сам тип особе. Ово је амбициозна група, која је гладна и фокусирана. Сигуран сам да интервју није уздрмао концентрацију и фокус свлачионице", рекао је Кристијано.

Роналдо је објаснио крајње чудан сусрет са саиграчем из клуба и репрезентације Бруном Фернандешом.

"Били смо заједно претходне недеље. Његов авион је каснио, па сам га питао да ли је дошао бродом", рекао је 37-годишњи фудбалер.

Петоструки освајач "Златне лопте", рекао је да не жели да фокус новинара на Светском првенству буде на њему, већ на репрезентативцима Португалије.

Роналдо ће у Катару одиграти свој пети, вероватно и последњи Мундијал.

"Осећам се сјајно, опоравио сам се, тренирао сам добро и спреман сам за почетак Светског првенства на најбољи могући начин. Мислим да ова селекција Португала има невероватан потенцијал. Мислим да можемо  засигурно да победимо и освојимо првенство. Ипак, морамо бити фокусирани на прву следећу утакмицу, тако да прво Гана, да ту остваримо победу, па ћемо видети како даље", закључио је.

image
VV inauguration
banner