Спорт

Звезда реаговала саопштењем због спекулација око тужбе Барака Бахара

Фудбалски клуб Црвена звезда, огласио се саопштењем поводом информација да ће бивши тренер Барак Бахар, тужити црвено-беле

"Црвена звезда и Барак Бахар разишли су се у добрим односима и нема говора о било каквим тужбама између клуба и бившег тренера", започиње се у саопштењу Црвене звезде.

Домаћи медији пренели су да је Израелац незадовољан начином на који се растао са српским клубом, те да ће тужити Звезду код УЕФА.

"Уговор је јасан и знамо наше обавезе у складу са прописима ФИФА. Црвена звезда ће сходно потписаном уговору исплаћивати бившем тренеру месечне плате док Барак Бахар не потпише уговор са неким другим клубом. Ништа више од тога. Такозвани пенали и одштете не постоје, као ни неспоразум са бившим тренером, тако да овакви медијски наводи могу бити само злонамерни покушај медијских спекулација", додаје се у саопштењу.

"Адвокати бившег тренера су нас без потребе подсетили на обавезе Црвене звезде према њему, јер смо о тој теми јавно говорили дан после смене Барака Бахара и нема потребе да се томе придаје било каква даља медијска пажња. ФК Црвена звезда послује транспарентно и овим саопштењем стављамо тачку на ту тему", стоји у саопштењу Црвене звезде.

"Поводом појединих медијских натписа у вези потенцијалног спора између Барака Бахара и Црвене звезде обавештавамо јавност да су сви наводи нетачни", закључују из Звезде.

image