Спорт

Рајаковић имао Лејкерсе, па их испустио - Дејвис у драми срушио Торонто

Торонто Репторси српског тренера Дарка Рајаковића били су јако близу изненађења у Лос Анђелесу, али су на крају ипак остали без победе над Лејкерсима - 132:131
Autor: YouTube / FreeDawkins

Тим који са клупе предводи српски стручњак имао је практично у шаци славни тим, међутим, феноменални Ентони Дејвис је пресудио у корист "језераша".

И док српских кошаркаша протекле ноћи није било на паркетима НБА лиге, Рајаковићев тим је прокоцкао шест поена предности у последњој деоници.

Ни тројке Шрудера ни Паскала Сијакама нису помагале, када је Ентони Дејвис са линије за слободна бацања погађао у завршници и тако стигао на крају до 41 поена на сусрету. Центар Лејкерса је уз то имао и 11 скокова и шест асистенција.

Да све буде горе по Торонто, и Леброн Џејмс је дао свој допринос са 22 поена и 12 асистенција, па ни расположени Скоти Барнс, Сијака и Ар-Џеј Барет нису били довољни за тријумф на далеко гостовању у Калифорнији.

Барнс је убацио 26, Сијакам 25, а Барет 23 поена. Уз то, и Имануел Квикли је додао 21, али је невероватна последња четвртина припала Лејкерсима резултатом 44:42.

Репторси су сада 11. на Истоку са скором 15-22, док су Лејкерси 10. на Западу са учинком 19-19.

image
VV inauguration
banner