Спорт

Хезоња не зна где ће играти наредне сезоне, шанса за Партизан

Kошаркаш Реала Марио Хезоња изјавио је да не зна где ће играти наредне сезоне, што је обрадовало навијаче Партизана, који би хрватског репрезентативца волели да виде у својим редовима
Хезоња не зна где ће играти наредне сезоне, шанса за ПартизанGetty © Roberto Finizio

Хрвату на лето истиче уговор са шпанским клубом, са којим је до сада освојио Евролигу, Kуп Шпаније и два пута Суперкуп Шпаније.

"Не знам шта бих рекао на то питање, јер тренутно испред те дилеме стоји велики знак питања. Видећемо шта ће бити на лето, где сам и шта сам. Сада је о томе беспредметно разговарати. Некада раније бих знао смер у којем би моја каријера могла да се развија и како се нека прича развија у вези са мном, али сада није тако", рекао је Хезоња.

Хрватски кошаркаш се још као младић доводио у везу са Партизаном, али га је каријера одвела на другу страну.

Ипак, прошле сезоне Марио је добио овације у Арени, играјући против Партизана, па се навијачи црно-белих надају да ће до ангажовања хрватског репрезентативца доћи на крају ове сезоне.

"Немам појма и морам да кажем да ме ни не занима ко шта прича, шта се догађа, јер ми је све то негде около. На једно ухо уђе, на друго изађе. Настојим да максимално контролишем своја размишљања, своје одлуке о томе где желим, шта желим, за колико желим", изјавио је Хезоња.

Хезоња је каријеру почео у родном Дубровнику, а у млађим категоријама наступао је за Загреб.

Као 17-годишњак отишао је у Барселону, а после пет сезона у НБА, где је наступао за Орландо, Њујорк и Портланд, вратио се у Европу и играо за Панатинаикос, Уникс Казањ и Реал.

image