Спорт

Роналдо не може да гледа Србију против Бразила - опет је позитиван на корону

Легендарни Бразилац је стигао у Катар да би бодрио сународнике, али ипак неће моћи да присуствује њиховом мечу против "орлова"
Роналдо не може да гледа Србију против Бразила - опет је позитиван на коронуGetty © Buda Mendes

Ближи се почетак утакмице Србија - Бразил на Светском првенству, а из Катара изнова стижу вести о атмосфери уочи утакмице. Ипак, има и оних који том мечу неће моћи да присуствује.

Некадашњи бразилски репрезентативац Роналдо неће моћи са трибина да прати меч између "орлова" и "селесаа", пошто је позитиван на корона вирус, преносе локални медији.

Роналдо (46) је стигао пре неколико дана у Катар како би са трибина бодрио своју репрезентацију, али први меч ће ипак морати да прескочи.

"Имам благе симптоне, а тест у Дохи је показао да сам позитиван на корона вирус. Провешћу наредних пет дана у изолацији у својој хотелској соби", написао је Роналдо на друштвеним мрежама.

Локални медији подсећају да је Роналдо ове године по други пут заражен корона вирусом. Он је почетком године прележао ову болест.

Утакмица првог кола групе Г на Светском првенству у Катару између Србије и Бразила игра се од 20.00 на стадиону "Лусаил", а текстуални пренос меча можете да пратите уз РТ Балкан.

image
VV inauguration
banner