Спорт

Холанд заголицао машту навијача Реала: Никада се не зна шта будућност доноси...

Фудбалер Манчестер ситија Ерлинг Холанд изјавио је да је срећан у енглеском клубу, али је додао "да се никада не зна шта будућност доноси"
Холанд заголицао машту навијача Реала: Никада се не зна шта будућност доноси...Getty © James Gill - Danehouse

Холанд (23) је у Манчестер сити стигао 2022. године из Борусије Дортмунд и има уговор са енглеским клубом до јуна 2027. године.

Међутим, поједини светски медији су објавили да би норвешки фудбалер могао 2025. да пређе у мадридски Реал.

"Заиста сам срећан у Манчестер ситију. Заиста сам задовољан људима који ме окружују: тренером, директорима, руководством... Рећи ћу нешто што ће сада да заврши на свим насловним странама - никада се не зна шта будућност може да донесе. Можете ово да напишете, али морате да напишете и све оно што сам рекао на почетку, а то је да сам сада срећан", рекао је Халанд на конференцији за медије у Манчестеру уочи реванш меча осмине финала Лиге шампиона са Kопенхагеном.

Норвешки фудбалер је истакао да у овом тренутку не размишља о продужењу уговора са Манчестер ситијем.

"Фокусиран сам на терен. Имамо доста утакмица. Пре два дана смо имали дерби са Манчестер јунајтедом, следи Лига шампиона, а у недељу играмо са Ливерпулом. Морам да се фокусирам на све то", додао је фудбалер Манчестер ситија.

Холанд је ове сезоне одиграо 31 меч за Манчестер сити и постигао је 28 голова у свим такмичењима.

"Пропустио сам доста прилика ове сезоне и вероватно ћу у будућности да промашим још коју. Људи ће ме критиковати. Да ли би требало да размишљам о томе? Не", закључио је Халанд.

Манчестер сити ће у среду од 21 час на свом терену дочекати Kопенхаген у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона.

"Грађани" су у првом мечу славили са 3:1.

image