Спорт

Милојевић пред гостовање у Нишу: Канга у конкуренцији за тим, Драговић ускоро на терену

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред дуел Суперлиге у Нишу да капитена Александра Драговића не очекује дужа пауза после повреде у "вечитом" дербију, док ће и Гелор Канга бити у конкуренцији за тим за дуел против Радничког
Милојевић пред гостовање у Нишу: Канга у конкуренцији за тим, Драговић ускоро на терену© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Црвене звезде гостоваће у среду екипи Радничког у Нишу у 25. колу Суперлиге Србије.

"Фокусиран сам само на Звезду и на моју екипу. Немамо времена да пратимо шта се дешава у Радничком када је реч о тренеру. Ослушкујемо, али усмерен сам на Звезду", изјавио је тренер црвено-белих Владан Милојевић.

Милојевић је навео да капитена Црвене звезде Александра Драговића, који се повредио пре три дана на мечу са Партизаном, не очекује дуга пауза.

"Прве прогнозе су позитивне. Мислим да неће бити дугачка пауза и очекујем га брзо на терену. Наш медицински тим ради убрзано на санирању повреде, а после тога следи и репрезентативна пауза. Недостаје нам и Владимир Лучић... Видели сте да смо у последњих пар утакмица имали теже повреде, што никако није добро", рекао је Милојевић, преноси званични сајт клуба.

Фудбалер Црвене звезде Гелор Kанга ће бити у конкуренцији за тим.

"Према званичним подацима ФСС Kанга има три жута картона, тако да ће бити у конкуренцији против Радничког", истакао је тренер Црвене звезде.

Милојевић је говорио и о младим играчима Црвене звезде.

"Сваком младом играчу треба подршка. Сви је имају од мене, али бирам тим за сваку утакмицу појединачно. На њима је да раде и тренирају, те да буду спремни како би изашли на терен и оправдали очекивања. Имамо много младих играча на које Звезда рачуна. Сви вредно раде и чекају шансу", подвукао је Милојевић.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде биће одиграна сутра од 19 часова.

image