Спорт

Милојевић: Сада да угостимо пријатеље из Русије како доликује

Након убедљивог тријумфа над Радничким, тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, позвао навијаче да направе спектакл на пријатељском мечу са Зенитом
Милојевић: Сада да угостимо пријатеље из Русије како доликује© Dusan Milenkovic/ATAImages

Црвена звезда је на свом терену победила Раднички 5:0 у 26. колу Суперлиге Србије.

"Завршили смо овај циклус са победом и тако се дивним навијачима одужили за све што нам пружају на свим теренима и не сумњам да ће наставити са тим", изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после меча.

Црвена звезда се налази на првом месту на табели Суперлиге Србије са 65 бодова.

"Убедљива победа јесте битна, али бих истакао да смо кренули јако, постигли два гола у првом полувремену. После искључења у редовима Радничког су ствари на терену биле доста другачије. Имали смо надахнутог противника преко пута, који се није предавао, нити играо затворено, изашли су високо, али смо добро припремили утакмицу", рекао је Милојевић.

Тренер црвено-белих сматра да се његова екипа убедљивим тријумфом одужила навијачима за подршку.

"Дошли смо до онога што смо желели, завршили смо овај циклус победом и тако се дивним навијачима одужили за све што нам пружају на свим теренима и не сумњам да ће наставити са тим. Ми ћемо мало предахнути, идемо на заслужени одмор, који нам итекако треба, јер нас очекује још много утакмица и бодова, а све екипе су квалитетне, имају свој циљ и боре се за њега. Очекује нас занимљив наставак", додао је Милојевић.

Црвено-бели ће у суботу, 23. марта на стадиону "Рајко Митић" одиграти пријатељски меч са Зенитом.

"Овом приликом позивам све навијаче да нас подрже и против једног реномираног противника, лидера руског првенства - Зенита. Не знам у ком саставу ће доћи наш противник, али са мноштвом интернационалаца. Без обзира што нећемо имати велики број играча, који бране боје својих држава, у сваком случају очекујемо добру проверу за нас и праву пријатељску утакмицу. Угостићемо пријатеље из Русије како доликује, уз спектакл."

image
VV inauguration
banner