Спорт

Звезда и Зенит продубљују пријатељство: Руски великан у марту гостује у Београду

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је у понедељак да ће у марту наредне године у Београду одиграти пријатељски меч против Зенита
Звезда и Зенит продубљују пријатељство: Руски великан у марту гостује у Београду© Twitter / screenshot / @crvenazvezdafk

Црвено-бели су навели на свом званичном "Твитер" налогу да ће меч између шампиона Србије и Зенита бити одигран 23. марта на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Звезда и Зенит ће тако наставити да продубљују своје пријатељство и сарадњу, које помаже и њихов заједнички генерални спонзор, компанија "Гаспром".

Иначе, ова два клуба су од почетка 2018. године одиграла пет пријатељских мечева, а последњи летос на припремном турниру у Русији, у мечу у ком је Звезда славила 2:1.

Црвена звезда је први део у Суперлиги Србије завршила на другом месту на табели са 46 бодова. Суперлига Србије ће бити настављена 10. фебруара наредне године, а шампион Србије ће у 20. колу националног првенства дочекати Вождовац.

Зенит је први део сезоне у Премијер лиги Русије завршио на другом месту на табели са два бода мање од првопласираног Краснодара који са клупе води Владимир Ивић. Руско првенство ће бити настављено 2. марта наредне године утакмицама 19. кола.

image
VV inauguration
banner