Спорт

Спајић: Памтим утакмицу са Зенитом, очекујем нови сјајан меч са пријатељима

Фудбалер Црвене звезде, Урош Спајић, изјавио је да му је меч са Зенитом из 2011. године остао у најлепшем сећању и позвао је навијаче да у великом броју дођу на пријатељску утакмицу са екипом из Санкт Петербурга
Спајић: Памтим утакмицу са Зенитом, очекујем нови сјајан меч са пријатељима© Dusan Milenkovic/ATAImages

Црвена звезда дочекује Зенит у суботу од 19 сати на стадиону "Рајко Митић".

Спајић је као омладинац Црвене звезде одиграо пријатељски меч са Зенитом 2011. године на "Маракани", а тај дуел је завршен без победника - 1:1.

"Сусрет са Зенитом из 2011. године ми је остао у најлепшем сећању. Тада су против руског клуба играли углавном млађи играчи, међу којима сам био и ја, као и неколико првотимаца. Много нам је значила та утакмица, био је прелеп осећај играти против клуба као што је Зенит", рекао је Спајић, преноси званични сајт клуба.

Он је подсетио да су 2011. године на мечу Звезде и Зенита трибине "Маракане" биле испуњене.

"Атмосфера је заиста била невероватна, а гост на утакмици је био и Владимир Путин. Било је то лепо искуство за мене, али и добар меч, који се завршио нерешеним резултатом.

Улаз на суботњи меч Црвене звезде и Зенита биће бесплатан за навијаче.

"Позивам навијаче да дођу на утакмицу, биће леп дан, а меч се игра у добром термину. Сви они који дођу ће уживати на стадиону, имаће прилику да гледају верујем добар фудбал, иако је у питању пријатељска утакмица", рекао је фудбалер Црвене звезде.

"Очекујем сјајну фудбалску представу и леп догађај са нашим пријатељским клубом. Негујемо праве вредности, а утакмица која је пред нама је још само једна потврда тога. Звездаши, видимо се на 'Маракани'", поручио је Спајић.

image
VV inauguration
banner