Спорт

Барцокас: Причали су ми о атмосфери у Београду, очекује нас тежак меч

Тренер кошаркаша Олимпијакоса Јоргос Барцокас очекује тежак меч са Партизаном и нада се да атмосфера у "Штарк арени" неће утицати на његове играче
Барцокас: Причали су ми о атмосфери у Београду, очекује нас тежак мечGetty © Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball

Кошаркаши Партизана дочекаће у четвртак од 20.30 часова екипу Олимпијакоса у 32. колу Евролиге.

"Веома тешка утакмица, а домаћи терен је посебно врућ. Потребна је велика концентрација да би се играчи придржавали плана игре. Морају да контролишу своје емоције и да се не заносе интензитетом игре противника", рекао је Барцокас, преноси званични сајт клуба.

Барцокас је навео да Партизан пружа бољу игру на свом терену него у гостима.

"Био сам болестан прошле године и нисам отишао у Београд. Сви су ми говорили, и играчи и моји сарадници, да је посебна атмосфера и да не чујеш особу поред себе. Надамо се, међутим, да то неће утицати на нас и да ће наши играчи имати добар дан", истакао је Барцокас.

Кошаркаш Ајзеа Кенан изјавио је да његов тим очекује тежак дуел у Београду.

"Очекујемо тешку утакмицу. Свакако да атмосфера и екипа Партизана могу да нам отежају. Међутим, имали смо неколико добрих тренинга, концентрисани смо и спремни за меч", поручио је Кенан.

Партизан се тренутно налази на 11. месту на табели Евролиге са 14 победа и 17 пораза, док је Олимпијакос пети са скором 19/12.

image
Парада победе у Москви уживо на РТ Балкан
banner