Спорт

Чукарички довео четвртог тренера у сезони - на реду је Станић

"Брђани" имају новог шефа струке уочи два врло важна и тешка меча у борби за пласман у европска такмичења
Чукарички довео четвртог тренера у сезони - на реду је Станић© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Фудбалски клуб Чукарички потврдио је да је нови тренер њиховог тима постао Горан Станић.

Овај стручњак је четврти који ће ове сезоне седети на клупи тима са Бановог брда, а стиже након недавног отказа који је добио Гордан Петрић.

Пре Петрића, на клупи Чукаричког ове сезоне већ су седели Душан Керкез и Игор Матић.

Станић је у каријери предводио Младост из Лучана, а пред њим је сада тежак задатак, јер ће после гостовања Војводини, предводити Чукарички и против ТСЦ-а.

"Такође меч директних конкурената за пласман у Европу. Велика је ствар за наш фудбал кад утакмице имају оволики значај, али то је било и очекивано како се ближи финиш сезоне. Што се тиче Новосађана, сматрам да одавно нису били стабилнији, а за то заслуге има управа њиховог клуба. Формирали су респектабилан клуб, додатно се појачали ове зиме, имали су и стрпљења кад резултати нису били најбољи. Сада су у одличној серији, везали су четири победе, у последњих шест дуела су без пораза. Похвалио бих и колегу Бандовића, дошао је у Нови Сад са великим интернационалним искуством, играчима је вероватно било потребно мало времена да се привикну на његове захтеве, али сада играју заиста добро", рекао је нови шеф струке “брђана” Горан Станић.

image