Спорт

Дуљај пред меч са Вождовцем: Опрезно и концентрисано до нова три бода

Тренер Партизана Игор Дуљај рекао је да његов тим мора да одигра опрезно и концентрисано против Вождовца у среду, али циљ је јасан - нова три бода за црно-беле и наставак потере за водећом Црвеном звездом
Дуљај пред меч са Вождовцем: Опрезно и концентрисано до нова три бода© Dusan Milenkovic/ATAImages

Утакмица између Вождовца и Партизана игра се у среду од 16.55 сати на крову ТЦ "Стадион".

"Очекујем тежак меч, они су многе утакмице одиграли на високом нивоу, посебно су незгодни на домаћем терену, а чињеница да немају победу у другом делу нас додатно тера на опрез, рекао је тренер фудбалера Партизан Игор Дуљај.

Тренер црно-белих позива на опрез, али циљ је јасан - нова три бода.

"Немају шта да изгубе, игра се на вештачкој трави, другачије су околности. Иза нас је тешка утакмица са Спартаком, сада смо сконцентрисани само на Вождовац. Имамо циљ, а то су три бода", истакао је Дуљај на конференцији за медије.

Тренер Партизана је додао да и даље не може да рачуна на Матеуса Салдању, док ће током дана видети у каквом су стању Бибрас Натхо и Гајас Захид, који нису тренирали два дана.

"У сталној сам вези са Салдањом, шаље ми извештај процедуре и шта ради на терену. Оно што ми је последњи пут рекао је да ће се вратити средином овог месеца, што је брзо с обзиром на тежину повреде. Видећемо када ће се укључити у тренажни процес. Он ради 10 сати дневно, то је доказ колико улаже у себе и колика му је жеља", поручио је Дуљај.

image
VV inauguration
banner