Спорт

Милојевић: Млади играчи оправдали указано поверење

Стратег црвено-белих је био задовољан победом у четвртфиналу националног купа
Милојевић: Млади играчи оправдали указано поверење© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над ОФК Вршцем (3:0) да су млади играчи оправдали указано поверење.

Браниоци трофеја пласирали су се у полуфинале Купа Србије без икаквих проблема.

"Мислим да је утакмица била добра, такмичарска. Хтели смо да пружимо прилику појединим играчима и мислим да су оправдали указано поверење. Свакодневно раде добро, јако сам задовољан. Видели смо доста нових лица. Имали смо пар шанси у првом полувремену, преко којих смо могли да дамо други гол. Драговић је такође данас наступио после дуже паузе, уз њега и Букари. На терену је било и доста младих игрча, који одлично тренирају уз старије фудбалере. Задовољан сам, идемо даље", истакао је Милојевић, а преноси сајт Звезде.

Стратег Звезде похвалио је подршку навијача, којих је на трибинама највећег српског стадиона било 5.339.

"Хвала навијачима, још једном су показали умеће на трибинама. Веома је лепо играти у оваквој атмосфери. Подршка посебно значи младим играчима који су данас наступили. Очекујем их и у недељу на стадиону. Од следеће недеље креће 'голгота'. Имамо плеј-оф, пред нама су утакмице са најбољим екипама првенства. У игри је 21 бод, али нас пре тога очекује утакмица са Железничаром, која неће бити ни мало лака. Ту је и полуфинале купа. Очекује нас доста утакмица, а подршка навијача ће нам као и увек бити потребна", закључио је Милојевић.

image