Спорт

Милојевић: Није ми јасно зашто морамо да јуримо резултат, срећа нас наградила

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић након победе у "вечитом" дербију, изјавио је да је публика гледала садржајан дерби, у којем су његови играчи поново дозволили ситуацију у којој морају да јуре резултат
Милојевић: Није ми јасно зашто морамо да јуримо резултат, срећа нас наградила© ATA Images

Црвено-бели су са 3:2 савладали Партизан и стигли до 10 бодова предности у домаћем првенству.

Милојевић није био задовољан чињеницом да је Звезда морала у финишу да решава питање победника.

"Кад играте овакве утакмице, каква је била и претходни дерби, ствари умеју да буду фрустрирајуће. Ми смо опет дошли у ситуацију у којој смо морали да јуримо резултат. Није ми јасно зашто радимо ствари које радимо и то је за детаљнију анализу и разговор са мојим играчима", први су утисци Милојевића након меча.

Похвално је тренер Звезде причао о контрама Партизана.

"Тешко је играти када примите гол и када морате да разбијете линије и блокове квалитетног Партизана. Знали су да играју у транзицији, имали су квалитетне контре и морали смо да се пазимо. Имају квалитетне играче који су подобни таквом стилу."

Црвена звезда је стекла 10 поена предности на табели домаћег првенства, а наредни дерби на програму је већ у среду.

"Надам се да ћемо у среду показати да смо научили на својим грешкама. Данас нам се можда и срећа наградила. Немам објашњење за много ситуација, али то је фудбал. Био је ово нови садржајан дерби, честитам играчима обе екипе и навијачима", закључио је Милојевић.

image
VV inauguration
banner