Спорт

Партизан: Размислићемо да ли ћемо играти дерби у купу, срамни судија нас покрао

Фудбалски клуб Партизан издао је саопштење у којем је нагласио да највероватније неће играти полуфинале Купа Србије против Црвене звезде

Црно-бели су у саопштењу навели да су веома незадовољни суђењем арбитра Илића.

Партизан је поражен у 173. "вечитом" дербију од Црвене звезде са 3:2

"Срамни судија, који је покрао и уништио вечити дерби, урадио је оно за шта је и послат. Партизан ће размислити да ли ће играти полуфинале Купа Србије, јер не видимо сврху да играмо утакмицу где ће неки судија већ одредити резултат", наводи се у саопштењу Партизана.

Оштро су критиковали из Партизана одлуке арбитра у "вечитом" дербију.

"Срамотни судија Павле Илић је већ други пут заредом, на себи својствен, перфидан и поган начин покрао фудбалски клуб Партизан и уништио 173. вечити дерби. Човек који очито нема зрна стида, нити елементарног судијског знања потрудио се да измасакрира наш клуб и играче, који су се мушки борили против ривала, али и главног арбитра, као 12. играча на другој страни терена."

"После још једне утакмице у којој нас је исти судија тешко оштетио и онемогућио да победимо меч у коме смо у већем делу били бољи тим и имали вођство. Из тог разлога, фудбалски клуб Партизан ће у наредним данима одлучити да ли ће уопште играти Куп утакмицу са Црвеном звездом, јер не желимо да нас поново неки судијски дилетант Павле Илић и њему слични, које Судијска организација шаље по задатку, потцењују и одлучују о коначном резултату", закључује се у саопштењу црно-белих.

image
VV inauguration
banner