Спорт

Ћави разочаран после Ел Класика: Мој главни осећај је неправда

Тренер фудбалера Барселоне Ћави Ернандес изјавио је да каталонски клуб није заслужио да изгуби од Реала и истакао да је разочаран суђењем на мечу 32. кола шпанске Ла Лиге
Ћави разочаран после Ел Класика: Мој главни осећај је неправдаGetty © Diego Souto

Фудбалери Реала победили су на свом терену екипу Барселоне резултатом 3:2, a "краљевски" клуб је до тријумфа стигао голом Џуда Белингема у 91. минуту.

"Нормална ствар је да победимо у овом мечу због игре које смо показали, али постоје и судијске ситуације које не можемо да контролишемо", рекао је Ћави.

Шпански тренер је истакао да је Барселони у 28. минуту меча поништен регуларан гол. Тренер Барселоне тврди да је лопта прешла гол-линију после шута Ламине Јамала.

"Веома сам разочаран. Ако желимо да будемо најбоља лига на свету, морамо да користимо најбољу технологију. Морамо у том смислу да напредујемо", додао је Ћави.

Шпански медији подсећају да Ла Лига не користи видео технологију на гол-линији.

"Мој главни осећај је неправда. Били смо бољи тим, заслужили смо победу. Не морам ништа да причам о овом судији, видели сте шта је урадио. Ако почнем да причам где је грешио, казниће ме. Све се уротило против нас. Поносан сам на екипу. Губимо бодове у ситуацијама које не контролишемо, као што је транзиција", навео је тренер Барселоне.

Барселона се тренутно налази на другом месту на табели са 11 бодова мање од првопласираног Реала.

"Уз игру ​​коју смо одиграли нормална ствар била да бисмо победили... Реал је имао изванредну сезону, изгубили су само једну утакмицу у првенству, скоро су завршили посао", признао је тренер Барселоне.

image
VV inauguration
banner