Спорт

Проблем за Пиксија пред ЕУРО - одвео Србију у Немачку, а сад се повредио!

Имајући у виду да "орлови" већ увелико кубуре с избором играча у последњој линији, селектор Стојковић мораће нарочито да прати вести које стижу из Русије
Проблем за Пиксија пред ЕУРО - одвео Србију у Немачку, а сад се повредио!Getty © Srdjan Stevanovic - UEFA / Contributor

Фудбалска репрезентација Србије већ за месец дана биће на окупу у оквиру припрема за Европско првенство, али сада је питање да ли ће баш сви изабраници Драгана Стојковића Пиксија бити здрави.

Како јављају руски медији, Срђан Бабић је доживео повреду због које је питање да ли ће дефанзивац Спартака из Москве моћи да буде спреман за велико такмичење.

Бабић се повредио већ у шестом минуту утакмице Купа Русије између московских великана Спартака и Динама. Он није могао дан астави меч и тешко се кретао ка свлачионици.

Још увек није познато колико је озбиљна ова повреда, али како се ЕУРО све више приближава, јасно је да је остао кратак рок за рођеног Бањалучанина да се у потпуности опорави пред турнир у Немачкој.

Овај момак је био члан "златне" генерације омладинаца Србије која је на Новом Зеланду 2015. освојила титулу првака света, а управо његов погодак за 2:2 против Бугарске прошлог новембра обезбедио је "орловима" пласман на Европско првенство по први пут после 24 године.

image