Спорт

Милојевић: Недостајала ми је "дупла круна", заслужили смо је

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над Војводином у финалу Купа Србије, да му је недостајало да освоји дуплу круну са црвено-белима

Црвена звезда је у финалу одиграном у Лозници, савладала екипу Војводине са 2:1. 

Голове за освајаче 28. пехара у купу постигли су Иванић и Спајић, док је једини стрелац за тим из Новог Сада био Вукановић.

"Било је дивно, освојили смо дуплу круну. Мислим да смо то и заслужили на основу целе сезоне. Утакмица је била добра, велики је улог, играло се за трофеј. Хвала мојим дивним играчима, то ми је недостајало, да освојим дуплу круну са мојом Црвеном звездом. Такође, хвала и нашим сјајним навијачима, као и свим звездашима из Лознице и околине. Атмосфера је била феноменална, такође и терен, било је сјајно играти на овом здању", истакао је Милојевић.

Црвена звезда је освојила четврту дуплу круну у низу.

"Ово су тренуци на крају сезоне, кад крајњи утисак остане најупечатљивији. Освојили смо дуплу круну и то је најважније у овом тренутку", закључио је Милојевић.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, изјавио је да жели да црвено-бели буду још моћнији.

"Годинама причам да је успехе најтеже понављати, а ми из сезоне у сезону постављамо нове рекорде. Пресрећан сам што смо успели да освојимо четврту дуплу круну у низу и урадимо нешто што никад нико у Србији, барем до сада, није урадио", рекао је Терзић за клупски сајт.

Терзић је додао да је веома задовољан како је Звезда изгледала овог пролећа, чврсто, снажно и са карактером.

"Радује ме чињеница да у 2024. години нисмо изгубили ниједну утакмицу. Прослава титуле у суботу ће на најлепши могући начин да заокружи веома успешну сезону која је иза нас. Циљ нам је да у наредној сезони навијачима представимо још моћнију Црвену звезду", закључио је Терзић.

image