Србија и Балкан

Срби у Звечану извређали Алексића и Ћуту: Немојте овде да скупљате политичке поене

Посланици из Београда су на Косово и Метохију дошли на 23. дан како Срби мирно протестују, што је наишло на негодовање окупљених
Срби у Звечану извређали Алексића и Ћуту: Немојте овде да скупљате политичке поене© TANJUG/ STR/bs

Посланик Народне странке Мирослав Алексић и посланик Александар Јовановић Ћута покушали су данас да се прикључе Србима који протестују испред општине Звечан, али су их окупљени извређали.

Посланици из Београда су на Косово и Метохију дошли на 23. дан како Срби мирно протестују, што је наишло на негодовање окупљених.

"Коју подршку имамо од вас? Што сте сад дошли, где сте били када нам је требало, када ми је брат рањен?", упитале су две жене посланике.

Како преносе "Новости, када су Алексић и Ћута рекли да су Срби на КиМ приморани да буде на протесту, јер се наводно плаше Милана Радоичића, стигао им је одговор:

"Ми смо овде због наше будућности и наше деце! Хапсе нам децу, схватите, одакле ви знате шта ми проживљавамо? Милан Радоичић овде није дошао ко зна колико! Како се то народ плаши? Ви га форсирате. Нас овде нико не тера! Ми смо овде због наше деце, а не због страха. Срам да вас буде", поручили су окупљени.

Замолили су посланике да не прикупљају политичке поене на томе што су су се појавили на њиховом протесту и напоменули да су испред општине  данима јер желе да одбране своја радна места.

image