Србија и Балкан

Београдски поклон ваучери од 6.000 динара: Ко их све добија и где ће моћи да се искористе

Ваучери ће важити од децембра 2023. године до 1. марта 2024. године. Моћи ће да се искористе за куповину зимске и летње одеће и обуће, опреме за спорт, рекреацију и забаву, школске опреме, производа за бебе и играчака
Београдски поклон ваучери од 6.000 динара: Ко их све добија и где ће моћи да се искористеwww.globallookpress.com © Marcus Brandt

Београдски секретаријат за образовање и дечју заштиту доделиће ове године укупно 380.000 ваучера у вредности од по 6.000 динара за куповину зимске и летње одеће и обуће, опреме за спорт, рекреацију и забаву, школске опреме, производа за бебе и играчака.

Како се наводи у одлуци о додели, ове године ће поклон ваучери моћи да се искористе у објектима компанија Планета Спорт, Декси Ко Кидс, Спорт Вижн, Ен Спорт и Трендмејкер. Укупна вредност уговора је 2,28 милијарди динара.

Ваучери ће важити од децембра 2023. године до 1. марта 2024. године у малопродајним објектима, као и на онлајн сајтовима.

Корисник може за време важења ваучера, да износ сукцесивно троши, а може и да обави доплату другим средствима плаћања у случају да укупан рачун буде већи од вредности ваучера, преноси "Екапија".

Ко све има право на ваучер?

Корисници ваучера, како је прецизирано у јавном позиву су "деца старости од 0 до 19 година" која нису обухваћена васпитно образовним програмом, а један од родитеља или старатеља има пребивалиште или стално боравиште на територији Београда, као и деца која похађају предшколске установе (јаслице, вртићи, припремни предшколски програм) и ученици основних и средњих школа на територији Београда, без обзира на оснивача установе.

Право на ваучере имаће и запослени и радно ангажовани у предшколским установама, основним и средњим школама на територији града, без обзира на то ко је оснивач установе, као и запослени и радно ангажовани у Центру дечјих летовалишта и опоравилишта града Београда и запослени и радно ангажовани у Беби сервису Београд.

image