Србија и Балкан

Вучић: Објавићемо елаборат о томе ко се и како мешао у изборе у Србији

Председник је објавио да је поклонио сат Јакову Јовановићу, првој рођеној беби на Косову и Метохији
Вучић: Објавићемо елаборат о томе ко се и како мешао у изборе у Србији© TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће објавити елаборат ко се и како мешао у изборе у Србији без обзира што то, како каже, неће бити лака ствар.

"Ми ћемо, пошто су говорили да ја и тај сат, који је поклонио Милош Земан, нећу да поклоним и за те друге бесмислице - да нећемо рећи ко се како мешао, да правимо озбиљан елаборат и без обзира на то што то неће бити лака ствар за нас да се објави, објавићемо када завршимо. Али то брутално мешање у унутрашње ствари Србије и њених изборних процеса се наставља и могу да кажем, са нешто смањеном жестином, и даље траје, али немамо ми ту шта да кријемо и немамо чега да се стидимо, те ћемо објавити, нека се стиде они који су се тако понашали, веома неодговорни и неозбиљни", рекао је Вучић одговарајући на новинарско питање у Председништву, у вези са "мешањем Немаца у изборе у Србији"

Председник  је објавио да сат који је добио од Милоша Земана поклања Јакову Јовановићу из Готовуше, првој рођеној беби на КИМ у 2024. години.

"Он је рођен у 2 сата и 35 минута у Грачаници, у нашем породилишту, и он постаје власник. Надам се да ће га чувати, баш као што његови родитељи чувају Готовушу", рекао је Вучић.

image