Србија и Балкан

Вучић: Кући се враћамо са много добрих вести, завршен важан и успешан боравак у Давосу

Председник Србије је рекао да је учешће на Светском економском форуму у Давосу искористио да разговара са многим светским и европским лидерима као и са званичницима најзначајнијих политичких и економских институција
Вучић: Кући се враћамо са много добрих вести, завршен важан и успешан боравак у Давосу© Принтскрин/Инстаграм

Председник Србије Александар Вучић завршио је боравак у Давосу, где је присуствовао Светском економском форуму, који је, како је навео, био важан и успешан за Србију.

"Управо смо завршили тросатну вечеру коју су у част званица организовали председник Светског економског форума Борге Бренде и председник Глобалних послова у Голдман саксу Џаред Коен. Тиме завршавамо и боравак у Давосу који је за Србију био и важан и успешан", написао је синоћ Вучић на Инстаграму.

Додао је да је учешће на Светском економском форуму у Давосу искористио да разговара са многим светским и европским лидерима, међу њима је био и британски министар спољних послова Дејвид Камерон, "као и са званичницима најзначајнијих политичких и економских институција".

"Кући се враћамо са много добрих вести, планова и идеја. Неке од њих ћемо представити већ у суботу. Знам да наше људе интересује како ће Србија да напредује. А напредоваћемо и борићемо се заједно! Живела Србија", навео је Вучић.

image
VV inauguration
banner