Србија и Балкан

Председник Владе Српске честитао Брнабић избор за председника Скупштине Србије

Вишковић је истакао да је уверен да ће Брнабић нову дужност обављати са истим ентузијазмом и ефикасношћу, као што је и до сада обављала све важне функције
Председник Владе Српске честитао Брнабић избор за председника Скупштине Србије© FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је Ани Брнабић избор за председника Скупштине Србије уверен да ће њено лидерство донети још већи напредак грађанима Србије.

Вишковић је у честитки истакао да улога председника Народне скупштине носи велику одговорност, те да је уверен да ће је Брнабић обављати са истим ентузијазмом и ефикасношћу, као што је и до сада обављала све важне функције.

У периоду када је обављала функцију председника Владе Србије, одржано је, подсећа, много састанака, договорени су и реализовани бројни пројекти.

"Зато сам сигуран да ће Ваша посвећеност, стручност и енергија бити кључни фактор на даљем путу развоја Србије", истакао је Вишковић и изразио задовољство поводом избора Брнабић за председника Скупштине.

Вишковић је у честитки у име владе и у своје име пожелео Брнабићевој много успеха у обављању нове високе дужности, саопштено је из Бироа владе за односе са јавношћу.

image