Србија и Балкан

Вулићева упозорила: Сарајево није сигурно место за Милорада Додика

Шеф Клуба посланика СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да јој је њен извор из кругова америчке Амбасаде отворено рекао: "Решићемо се Додика на овај или онај начин"
Вулићева упозорила: Сарајево није сигурно место за Милорада Додика© R.Z./ATAImages

Шеф Клуба посланика СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је данас да Сарајево није сигурно место за председника Републике Српске Милорада Додика и, имајући у виду да је обелодањена могућност атентата, не чуди ни нови сценарио за киднаповање.

"Када сам рекла да се спрема атентат на председника Републике Српске, из другог ентитета могли смо само чути осуде. Мој извор из кругова америчке Амбасаде отворено ми је рекао: 'Решићемо се Додика на овај или онај начин.' Уз све то, испред Суда БиХ посечена су здрава стабла, а ни данас се не зна по чијем налогу", навела је Вулићева.

Она је, како преноси Срна, захвалила председнику Србије Александру Вучићу, сенатору Српске Александру Вулину и безбедносним структурама Србије на информацијама у вези са новим могућим сценаријом.

Поручила је да Срби нису кукавице, нити поданици.

"Нећемо поклекнути било да се прети, пуца, одрубљује глава... Српски понос и љубав надјачаће мржњу Мајкла Марфија и Кристијана Шмита", истакла је Вулић поводом Вулинове изјаве да је у току финализација завере против Републике Српске и Србије и да они који иза тога стоје хоће да киднапују председника Милорада Додика и униште Српску.

image