Србија и Балкан

Манојловић: Крени-промени излази на београдске изборе

Манојловић је рекао да 20 минута пре почетка те конференције нису знали каква ће бити одлука у вези са изласком на изборе, али да су се одлучили за излазак након што је њихова листа на Врачару испунила услове
Манојловић: Крени-промени излази на београдске изборе© Milos Tesic/ATAImages

Кандидат за градоначелника и носилац листе Крени-промени на београдским изборима Саво Манојловић изјавио је данас да ће тај покрет изаћи на београдске изборе, јер су прихваћене опозиционе листе.

На конференцији за медије, Манојловић је рекао да 20 минута пре почетка те конференције нису знали каква ће бити одлука у вези са изласком на изборе.

"Како је одобрена последња листа покрета Крени-промени за Врачар испунили су се услови за излазак на београдске изборе и Крени-промени излази на београдске изборе", рекао је Манојловић.

Он је навео да су у уторак поставили услов да буде прихваћено шест листа опозиције и пошто је тај услов испуњен покрет ће изаћи на изборе.

Манојловић је, такође, рекао да су јуче одбили позив РТС-а за дуел са шефом посланичке групе СНС Миленком Јовановим, а да га данас прихватају и да желе да у њему учествује кандидат за градоначелника Александар Шапић, ако је то, како је рекао, најбоље што имају.

Манојловић је позвао грађане да постану контролори на изборима, рекавши да у овом тренутку имају 1.586 контролора, а да им недостаје 962 да покрију свих 2.350 бирачких места.

image